• Pasta wołowo - warzywna
  • Pasta wołowo - warzywna
  • Pasta wołowo - warzywna
  • Pasta wołowo - warzywna

Przystawka

Pasta wołowo - warzywna " kostka rosołowa" CookEasy+

  • Z mięsem
  • Łatwy
  • Do 60 min
  • $$
  • 10

Przystawki, których będziesz potrzebować:

- malakser

SKŁADNIKI:

1/2 młodego selera
6 pomidorków mini
1 czerwona cebula
2 cebule żółte
2 korzenie pietruszki
3 marchewki
300g soli
300 g wołowiny
60ml wody

Przepis podstawowy

1.

W msiie robota umieść noże do siekania.

2.

Mięso podziel na mniejsze części i umieśc w misie.

3.

Uruchom robot ustawiając czas: 20 sekund oraz prędkość maksymalną. Posiekane mięso odstaw

4.

Wazywa podziel na mniejsze części, umieść w misie robota.

5.

Uruchom robot ustawiając czas: 30 sekund oraz prędkość maksymalną. Do warzyw dodaj mięso, sól, oraz wodę

6.

Ustaw czas 40 minut, temperaturę 99st.C. oraz prędkość 4 

7.

Po wsponianym czasie, zmień prędkość na maksymalną i siekaj całość 30-40 sekund

8.

Przełóż pastę do słoja, po wystygnięcie wstaw do lodówki i przechwuj do 10 tygodni.
Czas przechowywania zależy od stopia chłodzenia. 

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.