Zdjęcie produktu 5x przystawek AT641 Zdjęcie produktu 5x przystawek AT641 Natka

NOWA EDYCJA KONKURSU TWÓJ #PRZEPIS_NA_WYGRANĄ

Aby wziąć udział w grudniowym konkursie należy do 31.12.2021 r. opublikować swój świąteczny przepis z użyciem robota Kenwood pod postem na grupie YOU KEN COOK by KENWOOD, lub na fanpage’u Kenwood na FB, lub w stories na swoim profilu na IG, nie zapominając o dodaniu #przepis_na_wygraną i oznaczeniu @kenwoodpolska.

Do wygrania robot kuchenny Titanium Chef Baker KVC85 oraz 5 wałkowarek KAX980ME!

 

Sprawdź regulamin konkursu.

Zwycięzcy

Oto osoby, które zwyciężyły w poprzednich miesiącach:

2021

Styczeń

Oto zwycięzcy styczniowej edycji naszego konkursu:

  1. Weronika za przepis na “Spaghetti z cukinii i marchwi z bazyliowym pesto”,
  2. Marta za przepis na “Krem z marchwi”,
  3. Mariusz za przepis na “Babeczki galaksy”,
  4. Natalia za przepis na “Pierogi leniwe”,
  5. Agnieszka za przepis na “Bułeczki a’la precle”.

Luty

Oto zwycięzcy lutowej edycji naszego konkursu:

  1. Mariusz i przepis na “Pieczone pączki”,
  2. Ewelina i przepis na “Brownie z liofilizowanymi truskawkami “,
  3. Mariusz i przepis na “Donata”,
  4. Tomek I przepis na “Tartaletki z kruszonką”,
  5. Kinga i przepis na “Zielony koktajl: Na zdrowie!”.

Marzec

Autorzy dań, które zrobiły na nas wyjątkowe wrażenie, to:

  1. Magda i przepis na Semifreddo mocno czekoladowe z sosem z granatu”, 
  2. Julianna i przepis na “Babka cytrynowa (z gotowaną cytryną)”,
  3. Michał i przepis na “Sernik Oreo”,
  4. Ewa i przepis na “Babeczki oreo”,
  5. Monika i przepis na “Tort bezowy z kremem śmietanowo mascarpone z frużeliną wiśniową i owocami”. 

Kwiecień

Oto zwycięzcy kwietniowej edycji naszego konkursu:

  1. Mariusz i przepis na “Mini pavlowa”,
  2. Małgorzata i przepis na “Zupę krem z pieczonych pomarańczowych warzyw z chilli”,
  3. Krzysztof i przepis na “Ciasto marchewkowe bezglutenowe”,
  4. Megi_Grabo i przepis na “Tartę kakaową z mascarpone i musem malinowym”,
  5. Bożena i przepis na “Bułeczki Bao z szarpaną kaczką”.

Maj

Oto zwycięzcy majowej edycji naszego konkursu:

  1. Marta i przepis na "Tartaletki smaki lata",
  2. Mariusz i przepis na "Mini Brownie",
  3. Kinga i przepis na "Szarlotkę",
  4. Megi_Grabo i przepis na "Szybki indyk w teriyaki",
  5. Magda i przepis na "Soczyste mielone z cukinią"

Czerwiec

Oto zwycięzcy czerwcowej edycji naszego konkursu:

  1. Julia i przepis  na „Letnią tartę z owocami”,
  2. Gosia i przepis na „Ekspresowe ciasto z gruszkami i orzechami”,
  3. Irina i przepis na „Tiramisu z gruszką”,
  4. Dariusz i przepis na „Wiosenne pankejki z owocami”,
  5. Weronika i przepis na „Drożdżówka z fiołkową kruszonką”. 

 

Wrzesień

  1. Natalia, autorka przepisu na „Kluseczki dyniowe z masłem szałwiowym”,
  2. Ula, autorka przepisu na „Dyniowe bułeczki”,
  3. Magda, autorka przepisu na „Dyniowe babeczki”,
  4. Magdalena, autorka przepisu na „Keczup z dyni”,
  5. Marta, autorka przepisu na „Sernik dyniowo-korzenny”.

Październik

W tym miesiącu rozsmakowały nas śliwkowe przepisy od:

  1. Ula K, „Proste ciasto ucierane ze śliwkami
  2. Joanna T, „Przepis na ciasto marchewkowe-czekoladowe ze śliwkami
  3. Karolina M, „Korzenny chutney ze śliwkami
  4. Marta S, „Gelatteh
  5. Koniuszewska, „Policzki wieprzowe w śliwkach

2020

Styczeń

Voucher do restauracji Michela Morana w Warszawie wędruje do Karoliny za przepis na "Drożdżowe pierożki z farszem i sosem czosnkowym".

Przystawki - szatkownice „roto” - otrzymują:
1. Magdalena za przepis na "Wegański bezglutenowy krem z porów i selera",
2. Renata za przepis na "Zupę gulaszową z pęczakiem i ziemniakami",
3. Joanna za przepis na "Francuskie makaroniki",
4. Sabina za przepis na "Bezglutenowe & brokułowe kluseczki jaglane z parmezanem",
5. Natalia za przepis na "Azjatycki krem z limonkową nutą”.

Luty

Przystawkę spiralizer otrzymują:

1. Karolina za przepis na "Marchewkowe mini pączki bezglutenowe i wegańskie", 

2. Celina za przepis na "Crostata z dżemem", 

3. Joanna za przepis na "Orkiszowa foccacia", 

4. Julianna za przepis na "Chinkali (khinkali) - gruzińskie pierogi z mięsem",
5. Agnieszka za przepis na "Niecodzienną karpatkę".

Marzec

 Przystawki do mielenia mięsa otrzymują:

1. Monika za przepis na "Mini serniczki z białą czekoladą i musem mango",
2. Julianna za przepis na "Kulicz twarogowy",
3. Ewelina za przepis na "Quiche z romanesco",
4. Marek za przepis na "Pappardelle z borowikami w sosie śmietanowym",
5. Marta za przepis na "Wiosenne drożdżówki z malinami i kremem cytrynowym z nutą mięty i bazylii".

Kwiecień

Wyciskarki wolnoobrotowe wędrują do autorów przepisów na:

1. "Nietypowa Azja, czyli pierożki Dim sum w towarzystwie jedwabnego kremu z zielonego groszku",
2. "Focaccia",
3. "Placuszki z buraka i sera feta",
4. "Wiosenna lekka pizza na cienkim cieście z pesto bazyliowym",
5. "Letnie wspomnienie, czyli kakaowo- owocowa eksplozja".
 

 

Maj

Przecieraki do owoców wędrują do:

1. Antoniny za przepis na "Sernik z malinową pianką",

2. Berty222 za przepis na ",Wiosenna focaccia", 

3. Dominika27 za przepis na "Pierogi ze szpinakiem, serami i suszonymi pomidorami",

4. Sylwii za przepis na "Naleśniki z kremem kokosowym Sylwia", 

5. Moniki za przepis na "Pieczone warzywne kuleczki w towarzystwie sosu z marynowanymi grzybkami". 

Czerwiec

Przystawkę AT641 otrzymują:

1. Ewa za przepis “W kółko robiona”,
2. Angelika za przepis “Mrożona kawa typu "Frappuccino”, 
3. Artur za przepis “Tartaletki z kremem cytrynowym i owocami”,
4. Artur za przepis “Fit placuszki SELE(LOVE)”, 
5. Michał za przepis “Deser truskawkowy z musem z kiwi”. 

Lipiec

1. Magdalena i przepis na "Buraczkowe brownie - bez glutenu i bez cukru!",
2. Michał i przepis na "Placki z jagodami kamczackimi",
3. Weronika i przepis na "Letnie ciasto jogurtowe z patelni nadziane sezonowymi owocami",
4. Dorota i przepis na "Letnie orzeźwienie z arbuza i truskawek"
5. Krystyna i przepis na "Zupa z soczewicą, jarmużem i kiełbasą".

Sierpień

1. Kamila i “Kawowa tarta sernikowa”
2. Alek i “Domowa pizza z salami, pomidorkami cherry i bazylią”
3. Magda i “Lodowe ciasto Daim - na skandynawską nutę”
4. Julianna i “Pasztet z cukinii z płatkami owsianymi"

5. Paweł i “Spaghetti Bolognese”. 

Wrzesień

1. Antonina i "Krem z dyni i pomidorów",

2. Daniel i "Grillowe burrito z dynią",

3. Paulina i "Gofry z cukinii", 

4. Bartek i "Ciasto z morelami i cynamonową polewą", 

5. Renata i "Pieczony omlet z migdałami i malinami". 

Październik

Oto zwycięzcy październikowej edycji naszego konkursu:

1. Michał z przepisem na "Pierogi z jagodami",

2. Maria z przepisem na "Krem bawarski z rokitnikiem",

3. Lana z przepisem na "Galette z jabłkiem i cynamonem",

4. Marika z przepisem na "Mały wielki burger",

5. Michał z przepisem na "Gofry z puree z dyni".

Listopad

Oto zwycięzcy listopadowej edycji naszego konkursu:

  1. Mateusz i przepis na “Bułeczki z ziarnami”,
  2. Wojciech i przepis na “Przepyszne gruzińskie pierożki chinkali z rosołkiem w środku na jesienne dni”, 
  3. Natalia i przepis na “Rogale Świętomarcińskie”,
  4. Sebastian i przepis na “Makaron z sosem pomidorowo mięsnym”        
  5. Michał i przepis na “Torcik śniadaniowy”.

Grudzień

Nagrody za zwycięstwo w grudniowej edycji konkursu powędrują do: 

1. Magdy za przepis na "Ris Krem - Norweski deser świąteczny",
2. Bar Tusia za przepis na "Roladę bezową",
3. Tomasza za przepis na "Chleb na zakwasie",
4. Julity za przepis na "Domowe nachos ze zdrowymi dipami"

2019

Luty

1. Barbara z przepisem na "Piersi z kurczaka panierowane w kolorowej paście curry z makaronem ryżowym (...)",
2. Dominika z przepisem na "Drożdżowe bułeczki z jabłkami"
3. Karolina z przepisem na "Lizaki bezowe"
4. Patrycja z przepisem na "Krem z pieczonych buraków"
5. Aleksandra z przepisem na "Czekoladowe ciasto z czerwonej fasoli".

Marzec

1. Kasia z przepisem na „Ciasto czekoladowo-orzechowe”,
2. Marek z przepisem na „Domową pizzę, która zawsze wychodzi”
3. Dorota z przepisem na „Placki ze słodkich ziemniaków”,
4. Iwona z przepisem na „Babkę czekoladowo-marmurkową”
5. Joanna z przepisem na „Wegańskie curry”
6. Michał z przepisem na „Kolorowe spaghetti z krewetkami”
7. Kinga z przepisem na „Makaron orientalny z kurczakiem i warzywami”.

Kwiecień

Voucher do restauracji Michela Morana w Warszawie wędruje do Moniki za przepis „Babeczki z jajkiem przepiórczym”.

Przystawki do spaghetti otrzymują: 
1. Anna za przepis „Domowy chleb”,
2. Kasia za przepis „Owocowa polewa”,
3. Bartek za przepis „Babka wielkanocna z majonezem”
4. Sylwia za przepis „Bezowe serce z owocami”,
5. Marek za przepis „Słodko-słonawy łosoś podany z dyniowym risotto”.

Czerwiec

Voucher do restauracji Michela Morana w Warszawie wędruje do Tomasza za przepis na „Tartę z wędzonym łososiem i pomidorkami”. 
 
Sokowirówki otrzymują: 
1. Ewa za przepis „Ciasto z truskawkami”,
2. Kasia za przepis „Tarta z owocami i białą czekoladą”,
3. Michał za przepis „Miętowy chłodnik z ogórkiem i rzodkiewką”, 
4. Julianna za przepis „Tarta z truskawkami i rabarbarem”,
5. Agata za przepis „Sałatka z komosą ryżową, ciecierzycą i winogronami”.

Lipiec

Przystawki do robienia lodów otrzymują: 
1. Agata za przepis Cukiniowe spaghetti z granatem, orzechami i sosem tahini”,
2. Marlena za przepis na „Domową chałkę”
3. Aleksandra za przepis na „Tartę lawendową z rabarbarem”,
4. Kasia za przepis na „Zupę z pieczonej papryki i bakłażana”,
5. Justyna za przepis na „Sernik na czekoladowym biszkopcie”

Sierpień

Voucher do restauracji Michela Morana w Warszawie wędruje do Bartosza za przepis na „Marokański wołowy Tajine z drożdżową pitą i marokańską sałatką”

Wyciskarki wolnoobrotowe wędrują do:

1. Karoliny za przepis na Orzechowa tarta z jeżynowym curdem oraz z chrupiąca bezą”,  
2. Michał za przepis na Byczki z bryndzą”,
3. Agnieszka za przepis na Faszerowane bakłażany - mięsem i warzywami”, 
4. Dorota za przepis na Naleśnikowe gniazdka”, 
5. Bartek za przepis na Kotleciki z kaszy jaglanej i szpinakiem”.

 

Wrzesień

Przystawki - młynki do ziaren wędrują do:

1. Marka za przepis na „Szpinakowe ravioli z płynnym żółtkiem”,
2. Ewy za przepis na „Rogaliki drożdżowe z jabłkami”,
3. Anny za przepis na „Dyniowe curry z masłem orzechowym”,
4. Renaty za przepis na „Kremowa potrawka z indyka z marchewką”.

Październik

Voucher do restauracji Michela Morana w Warszawie wędruje do Marty za przepis na "Kremowy gęsty bulion w stylu japońskim".

Przystawki - Spiralizery - wędrują do:

1. Tomka za przepis na "Kasztanowe beczki bezglutenowe",
2. Anuli za przepis na "CHURROS na jesienne wiCHURRy",
3. Bernadetty za przepis na "Szpinakowe gnocchi w sosie z gorgonzolą i szynką włoską"
4. Karoliny za przepis na "Dyniowe latte", 
5. Karoliny za przepis na "Naleśniki gryczane z pieczarkami"

Listopad

Voucher do restauracji Michela Morana w Warszawie wędruje do Magdaleny za przepis na "Vegeburger z cieciorki". 

Przystawki - makaronu fettuccine - otrzymują:

1. Dorota za przepis na "Pomidorową kapustę z kiełbasą", 
2. Małgorzata za przepis na "Rogale a'la marcińskie", 
3. Marta za przepis na "Rozgrzewającą zupę meksykańską", 
4. Julianna za przepis na "Szwedzkie klopsiki", 
5. Bronisław za przepis na "Zupę kokosową z makaronem z cukinii". 

Grudzień

Voucher do restauracji Michela Morana w Warszawie wędruje do Kamili za przepis na "Bezowy wieniec z piernikowym kremem". 

Przystawki - kostkarki - otrzymują:

1. Adrianna za przepis na "Puszysty sernik na korzennym spodzie", 
2. Styrc1993! za przepis na "Śląskie makówki", 
3. Irena za przepis na "Ciasto Kubuś - bez glutenu i laktozy", 
4. Bartek za przepis na "Chilli con carne", 

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.