Przystawka
Pasta wołowo - warzywna " kostka rosołowa" CookEasy+
- Z mięsem
- Łatwy
- Do 60 min
- $$
- Gotujący
- 10
Przystawki, których będziesz potrzebować:
- malakser
SKŁADNIKI:
Przepis podstawowy
1.
W msiie robota umieść noże do siekania.
2.
Mięso podziel na mniejsze części i umieśc w misie.
3.
Uruchom robot ustawiając czas: 20 sekund oraz prędkość maksymalną. Posiekane mięso odstaw
4.
Wazywa podziel na mniejsze części, umieść w misie robota.
5.
Uruchom robot ustawiając czas: 30 sekund oraz prędkość maksymalną. Do warzyw dodaj mięso, sól, oraz wodę
6.
Ustaw czas 40 minut, temperaturę 99st.C. oraz prędkość 4
7.
Po wsponianym czasie, zmień prędkość na maksymalną i siekaj całość 30-40 sekund
8.
Przełóż pastę do słoja, po wystygnięcie wstaw do lodówki i przechwuj do 10 tygodni.
Czas przechowywania zależy od stopia chłodzenia.