• Najlepszy chlebek

Przystawka

Najlepszy chlebek

  • Z mięsem
  • Łatwy
  • Do 30 min
  • $
  • Gotujący

Przystawki, których będziesz potrzebować:

SKŁADNIKI:

O.5 kg mąki pszennej
0.5 kg mąki żytniej
2 szklanki wody
Szklanka ziaren dyni
Zakwas
Pól szklanki otrąb
Sól

Przepis podstawowy

1

Całość wymieszać i odstawić na 12 godzin.Następnie piec 15 min w temp 210 i 45 min w temp 180

2

Kenwood dziś w kuchni króluje.Bochen chleba wyczaruje.Mąki żytniej,pszennej i zakwasu, dynią sypnę-rarytasu.otrąb ździebko no i soli domowników zadowoli

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.