Przystawka
Tort na złote gody
- Z mięsem
- Trudny
- Powyżej 60 min
- $$
- Niegotujący
Przystawki, których będziesz potrzebować:
- mieszadło uniwersalne
SKŁADNIKI:
Przepis podstawowy
1
Biszkopt upiec, przekroić na pół, namoczyć ponczem z wody i soku ananasowego. Przygotować masę ubijając mascarpone z mlekiem skondensowane. Frużelina - owoce rozdrobnic przełożyć do garnka, zalać sokiem i dodać sok z cytryny oraz mąkę ziemniaczana, zagotować. Zdjąć z ognia i dodać Namoczoną żelatynę, wystudzic. Przełożyć biszkopt na spód fruzelina i następnie ozostaly krem z mascarpone, przykryć biszkoptem. Wyrównać i oblozyc gotową masa budyniową. Udekorować według uznania
2
Gotowe
3
Gotowe
4
Gotowe
5
Gotowe
6
Gotowe
7
Gotowe
8
Gotowe
9
Gotowe
10
Gotowe
11
Gotowe
12
Gotowe
13
Gotowe
14
Gotowe
15
Gotowe
16
Gotowe