Danie główne
Madziarski gulasz wieprzowy z papryką
- Z mięsem
- Łatwy
- Do 60 min
- $
- Gotujący
Przystawki, których będziesz potrzebować:
SKŁADNIKI:
Przepis podstawowy
1.
W ramieniu robota zamontuj mieszadło elastyczne oraz mieszadło uniwersalne.
Ustaw temperaturę misy na 170 st C.
2.
Mięso pokrój w spore kąski, umieść w misie, uruchom robot ustawiając pozycję min
3.
Na ramieniu robota zamontuj kostkarkę. Paprykę oraz pozostałe warzywa potnij w kostkę ustawiając prędkośc racy robota w poz 3
4.
Warzywa dodaj do mięsą, odlej winem. Duś 5 minut
5.
Dodaj faolkę oraz kukurydzę, podlej bulionem wołowym. Duś 20 minut
Całość dopraw i gotuj jeszcze 10 min aż sos nieco zredukuje swoją objętość
6.
Tak przygotowany gulasz podawaj z kaszą gryczaną.