Danie główne
Gulasz z podrobów
- Z mięsem
- Łatwy
- Do 30 min
- $
- Gotujący
Przystawki, których będziesz potrzebować:
- mieszadło uniwersalne
- szatkownica roto
- mieszadło elastyczne
SKŁADNIKI:
Przepis podstawowy
1.
Na ramieniu robota zamontuj szatkownicę roto z bębnem o grubych oczkach. Uruchom robot ustawiając pokrętło w pozycję 2, zetrzyj warzywa, odstaw.
2.
W ramieniu robota zamontuj mieszadło elastyczne oraz mieszadło uniwersalne.
3
W misie robota umieśc masło oraz podroby. Ustaw prędkość pracy na min oraz temperaturę na 100 stC.
Duś podroby około 60minut
4.
Do ugotowanych podrobów dodaj warzywa oraz przyrawy. Duś całość 15 minut, nastenie zalej mlekiem kondensowanym z mąką
5.
Gotuj 5 minut
6.
Podawaj z kaszą i surówką