• Hiszpański krem pomidorowy
  • Hiszpański krem pomidorowy
  • Hiszpański krem pomidorowy

Zupa

Hiszpański krem pomidorowy

  • Wege
  • Łatwy
  • Do 30 min
  • $
  • Gotujący

Przepis podstawowy

1

W misie robota umieść masło, pocięte w ćwiartki pomidory oraz cebulę.

2

Ustaw temperaturę misy na 150°C i uruchom robot z zamontowanym mieszadłem elastycznym.

3

Gotuj 3 minuty, następnie dopraw, dodaj igły rozmarynu oraz listki bazylii. Całość gotuj jeszcze przez 2 minuty. 

4

Na koniec zblenduj. Można podawać na zimno lub na gorąco.

Przystawki, których będziesz potrzebować:

- blender

- mieszadło elastyczne

SKŁADNIKI:

pomidory malinowe
600 g
masło
20 g
gałązka rozmarynu
gałązka bazylii
sól
2 g
pieprz
2 g
cebula czerwona
1

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.