• Zupa jarzynowa
  • Zupa jarzynowa

Zupa

Zupa jarzynowa

  • Z mięsem
  • Łatwy
  • Do 30 min
  • $
  • Gotujący

Przepis podstawowy

1

W misie robota umieść warzywa pocięte w malakserze wyposażonym w tarczę „duże oczka”. Ustaw temperaturę misy na 170°C.

2

Przesmaż warzywa przez 2 minuty, następnie dolej wodę dołóż mięso i gotuj całość przez 20 minut.

3

Antrykot podziel na mniejsze części i gotuj jeszcze 10 minut.  Dopraw do smaku. Podawaj z gęstą śmietaną i natką pietruszki

Przystawki, których będziesz potrzebować:

- mieszadło uniwersalne

- malakser

SKŁADNIKI:

antrykot
300 g
marchewki
2
pietruszka
1
seler
ćwiartka
cebula
2
gęsta kwaśna śmietana
sól
pieprz
natka pietruszki
woda
500 ml

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.