• Meksykański krem z kukurydzy

Zupa

Meksykański krem z kukurydzy

  • Wege
  • Łatwy
  • Do 30 min
  • $$
  • Niegotujący

Przystawki, których będziesz potrzebować:

- blender

SKŁADNIKI:

3 puszki kukurydzy
6 ziemniakow
Puszka mleka kokosowego
2-3 świeże papryczki chilli
Starty świeży imbir
Litr wody
2 kostki rosołowe
2łyżki Kurkumy
2 łyżki curry
Łyżka papryki skodkiej
Tortilla podawana z serem

Przepis podstawowy

1

Do garnka wlej wode, kostki rosołowe i obrane ziemniaki. Ugotuj ziemniaki.

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.