• Ganache czekoladowy

Deser

Ganache czekoladowy

  • Wege
  • Łatwy
  • Do 30 min
  • $
  • Niegotujący

Przepis podstawowy

1

W patelni doprowadź prawie do zagotowania śmietanę i wanilię.

2

W robocie zamontuj mieszadło elastyczne

3

Połam czekoladę na kawałki i wrzuć do misy. Powoli dodawaj zawartość patelni do misy robota, mieszaj na prędkości 2 aż do uzyskania gładkiej masy.

Przystawki, których będziesz potrzebować:

- mieszadło elastyczne

SKŁADNIKI:

śmietana
100 ml
wanilia
1 laska
czekolada ciemna 80%
200 g

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.