• Domowa pasta mięsno - warzywna
  • Domowa pasta mięsno - warzywna

Przystawka

Domowa pasta mięsno - warzywna

  • Z mięsem
  • Łatwy
  • Do 60 min
  • $
  • Gotujący

Przystawki, których będziesz potrzebować:

- mieszadło uniwersalne

- malakser

- mieszadło elastyczne

SKŁADNIKI:

100 g marchewki
50 g pietruszki
150 g cebuli
100 g selera
50 g ksylitolu
3 gałązki lubczyku
300 ml oleju kokosowego

Przepis podstawowy

1.

W misie robota umieść olej kokosowy.

2.

Na ramieniu robota zamontuj malakser wyposażony w tarczę o małych oczkach. Warzywa obierz, umyj, następnie zetrzyj i umieść w miie robota.

3.

W raieniu robota zamontuj mieszadło elastyczne oraz mieszadło uniwersalne

4.

Ustaw temperaturę misy na 170 stopni C., a prędkość pracy w pozycję "min"

5.

Smaż warzywa przez 7-10 minut. Następnie dodaj posiekany lubczyk oraz ksylitol

6.

Wystudzone warzywa w oleju przelej do słoiczka lub kostkarki do lodu, poczym umieść w lodówce

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.