Przystawka
Domowa pasta mięsno - warzywna
- Z mięsem
- Łatwy
- Do 60 min
- $
- Gotujący
Przystawki, których będziesz potrzebować:
- mieszadło uniwersalne
- malakser
- mieszadło elastyczne
SKŁADNIKI:
Przepis podstawowy
1.
W misie robota umieść olej kokosowy.
2.
Na ramieniu robota zamontuj malakser wyposażony w tarczę o małych oczkach. Warzywa obierz, umyj, następnie zetrzyj i umieść w miie robota.
3.
W raieniu robota zamontuj mieszadło elastyczne oraz mieszadło uniwersalne
4.
Ustaw temperaturę misy na 170 stopni C., a prędkość pracy w pozycję "min"
5.
Smaż warzywa przez 7-10 minut. Następnie dodaj posiekany lubczyk oraz ksylitol
6.
Wystudzone warzywa w oleju przelej do słoiczka lub kostkarki do lodu, poczym umieść w lodówce