• Torcik śniadaniowy

Deser

Torcik śniadaniowy

  • Wege
  • Łatwy
  • Do 30 min
  • $
  • Niegotujący
  • 2

Przystawki, których będziesz potrzebować:

- trzepaczka

SKŁADNIKI:

6 jaj,
40 g mąki orkiszowej,
2 łyżki puree z dyni,
Łyżka erytrolu

Przepis podstawowy

1

Do misy robota wbijamy 6 jaj, zakładamy trzepaczkę i mieszamy.

2

Dodajemy 40 g mąki orkiszowej i mieszamy.

3

Następnie dodajemy 2 łyżki puree z dyni oraz łyżkę erytrolu.

4

Wszystko wrzucamy na na patelnię i smażymy.

5

Torcik przekładamy puddingiem czekoladowym.

6

Dla ozdoby nakładamy jagody oraz migdały w białej czekoladzie. Smacznego :)

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.