• Pasta łososiowa
  • Pasta łososiowa

Przystawka

Pasta łososiowa

  • Ryba
  • Łatwy
  • Do 30 min
  • $$
  • Niegotujący
  • 8

Przystawki, których będziesz potrzebować:

- malakser

SKŁADNIKI:

100 g wędzonego łososia
100 g serka typu "bieluch"
sól
pieprz
papryka słodka
łyżka sosu worecester

Przepis podstawowy

1.

Wszystkie składniki przepisu, umieść w malakserze wyposażonym w noże do cięcia.

2.

Malakser zamontuj na ramieniu robota

3.

Uruchom robot ustawiając prędkość pracy w pozycję 4. Siekaj całość przez 45 sekund

4.

Pastę przełóż do słoiczka

5.

By zachowała wartości na dłużej, zalej ją olejem lub oliwą z oliwej na około 2 mm tak by powietrze nie przedostało się do pasty

 

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.