Zupa
Bulion francuski CookEasy+
- Z mięsem
- Łatwy
- Powyżej 60 min
- $
- Gotujący
- 6
Przystawki, których będziesz potrzebować:
- mieszadło uniwersalne
SKŁADNIKI:
Przepis podstawowy
1.
Żołądki oczyść i podziel
2.
Warzywa obierz i pokrój w połówki lub ćwiartki
3.
Warzywa umieść w misie robota CookEasy+, wyposażonej w noże do siekania
4.
Uruchom robot, ustawiając prędkość 10 na 10 sekund
5.
Załóż mieszadło
6.
Do warzyw dodaj 1 l wody oraz żołądki
7.
Ustaw temp. 85°C i czas 1h 50m i prędkość 1 z łyżeczką
8.
Po wskazanym czasie, zmień temperaturę na 98° C i gotuj jeszcze 5 minut, dopraw.
9.
Bulion będzie idealny po około 30 minutach odpoczynku